Välj en sida

Sälja skog – Jönköping

Till vilket pris bör man sälja skog för idag? Efterfrågan kring att köpa skog, att investera i skog har de senaste åren ökat. På Nydala Trävaru har vi bred kunskap, lång erfarenhet och hög kännedom om den lokala marknaden i Jönköping med omnejd. Just kunskap, erfarenhet och kännedom är tre nyckelbitar som krävs för att kunna utföra en korrekt värdering för dig som vill sälja skog.

Sätt värde på din skog

Värde på saker och ting betyder olika för alla människor, värdet du har satt på din skog kanske någon annan värderar till något helt annat. Därför är det viktigt att få din skog bedömd kring sitt ekonomiska värde av en expert. Att sälja skog kan ge köparen oerhört bra avkastning, vilket du som säljare också ska ta hänsyn till när du säljer. Så värdet på din skog ska tas på största allvar, precis som man gör när man säljer en fastighet. Expertis och rådgivning kring just din skog hittar du hos vår personal på Nydala Trävaru.

Sälja skog till rätt pris

Att få rätt peng för sin skog är givet för oss. Att sälja skog ska gynna dig som säljare och vi vill såklart hjälpa dig att nå så högt som möjligt där. I många fall så har faktiskt skog och mark ett högre värde än byggnader, så desto större marker man har, desto större vikt bör man lägga på att göra insatser på sina marker.

Dags att värdera din skog?

Har du tankar kring att sälja skog och få din skog värderad så kommer vi gärna ut till dig på värderingsuppdrag. Har du övriga tankar, frågor eller funderingar kring skogar, försäljning och hur man går tillväga, tveka inte att höra av dig till oss. Vi har stenkoll och hög kännedom på skogarna i Jönköping med omnejd. Vi finns här för att hjälpa dig!